Från och med vecka 43 har Karis Uncan ändrade öppethållningstider!
Klicka på bilden!

Vad är ungdomsfullmäktige?
Raseborgs ungdomsfullmäktige är politiskt och religiöst obundet och påverkar ärenden som är viktiga för unga. Raseborgs ungdomsfullmäktige består av 15 medlemmar i åldern 12-18. Mandatperioden är ett år och fullmäktige väljs av ungdomsparlamentet.

Vi syns
Ungdomsfullmäktige i Raseborg har representanter i en stor del av nämnderna i Raseborg. På så sätt kan ungdomarna få möjlighet att påverka.

Ungdomsfullmäktige i Raseborg jobbar för ungdomarnas välmående och intressen i staden. Ungdomsfullmäktige fungerar som en länk mellan beslutsfattarna och Raseborgs ungdomar. Vi ordnar olika evenemang och tillställningar för ungdomar, samt ger ungdomarna en chans att påverka i frågor som direkt berör dem.

Vill du veta mer? Kontakta oss
https://www.facebook.com/RaseborgsUngdomsfullmaktige/
På instagram: raaseporinnuorisovaltuusto

Handledare för Raseborgs ungdomsfullmäktige är specialungdomsledarna Nicolina Holmberg och Lena Jäntti.
E-postadressen till handledarna är Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ungdomsfullmäktige 2019

Ungdomsparlamentet i Raseborg valde ett nytt ungdomsfullmäktige i december 2018. I januari ordnas en utbildningsdag för nya UF:are där dom också väljer ordförande samt vice, sekreterare, nämndernas representanter och ansvariga för social media.

Ordförande 
Vice ordförande
Sekreterare 

Representanter i nämnderna:
Bildningsnämnden: 
Fritidsnämnden: 
Social- och hälsovårdsnämnden: 
Tekniska nämnden: 

SoMe ansvariga: 

Övriga medlemmar i ungdomsfullmäktige 2019: