Ge respons och fråga om staden

Du kan rikta respons och allmänna förfrågningar till stadens registratur via e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Informationsärenden riktas till adressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Gatuunderhållet i staden

Anmäl akuta ärenden som berör vägar, trottoarer och allmän fastighetsskötsel till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Gatubelysning

Staden ansvarar för gatubelysningen i fråga om gator och allmänna områden. Om reparationsbehov kan meddelas via denna länk. Utanför tätorter är det NTM-centralen som handhar vägbelysningen på statens ägda vägar (vägar med vägnummer). Då kan man kontakta väganvändarlinjen, tfn 0200 2100.

Ungdomsfullmäktige i Raseborg

jobbar för ungdomarnas väl och intressen i staden. Ungdomsfullmäktige fungerar som en länk mellan beslutsfattarna och Raseborgs ungdomar. De ordnar olika evenemang och tillställningar för ungdomar och har chans att påverka i frågor som direkt berör de unga.

Ta gärna kontakt om du har frågor eller idéer per e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Tilläggsinformation om ungdomsfullmäktige hittar du här.

Webbsidor

Ge respons om stadens webbsidor genom att fylla i denna blankett.