Är du vår nya biträdande överläkare?

Är du intresserad av ledarfrågor? Vill du utveckla och påverka den öppna hälso- och sjukvårdsmottagningen i en miljö med högt i tak där din kunskap och dina åsikter värdesätts och där du har möjlighet att lämna ett bestående avtryck. Vi vill ge dig en unik möjlighet att bidra till samhällsnyttan i en organisation under utveckling där man genom   målmedvetet och transparent ledarskap har tagit viktiga steg framåt för en välfungerande kommunal vård med medborgarna i fokus.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är i Finland legitimerad specialistläkare. Erfarenhet av primärhälsovård och ledarskapserfarenhet räknas som merit. Du har utmärkta kunskaper i det ena och goda kunskaper i det andra inhemska språket. Vi förväntar oss att du är intresserad av att undervisa och utveckla. Prövotiden är 6 månader.

Vi erbjuder
Möjlighet att arbeta med handledning av unga läkare och eget allmänläkararbete på Karis eller Ekenäs hälsostation. Till arbetet kan enligt ditt intresse också höra personalansvar/undervisning och utvecklingsarbete tillsammans med vårt team där vi tar i beaktande vad just du kan erbjuda. Distansarbete någon dag i veckan kan diskuteras. Arbetshandledning går att ordna.

Om du bor i huvudstadsregionen kan vi erbjuda dig gratis pendlingsmöjlighet.

Raseborg tillämpar vaccinationskrav för personalen fr.o.m. 1.3.2018 enligt § 48 i lagen om smittosamma sjukdomar.

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta chefsläkare Tove Wide, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., tfn 019-289 2233 eller överläkare John Shaw, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., tfn 019-289 3058.

Blev du intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med SOURCE Executive. För en inledande, konfidentiell dialog kring tjänsten, ring eller skriv till rekryteringskonsult Jonna Ramm-Schmidt, tfn 050 559 9940, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Ansökan
Ansökan görs via www.kuntarekry.fi, arbetsnyckel 242295. Ansökningstiden går ut 16.9.2019 kl. 15.00. Välkommen med din ansökan!