Kisakeskus on monipuolinen liikunnan, elämänilon ja hyvinvoinnin keskus kaukana hälystä, luonnonkauniin Kullaanjärven rannalla. 

Kisakeskuksessa voi liikkua ja urheilla ohjatusti tai lenkkeillä ja reippailla oma-aloitteisesti. Monipuolisten sisäharjoittelutilojen lisäksi ympäröivä järvimaisema, metsäinen luonto ja kallioinen kangasmaasto sopivat mainiosti ulkoiluun ja retkeilyyn.

Vuokraa mökki ja vietä aktiivinen liikuntaloma ystävien, harrastusporukan tai perheen kesken. Tai tule päiväksi pelamaan frisbeegolfia ja rantasaunan löylyyn.

Terveysliikunnan kursseilla saat opastusta monipuoliseen liikuntaan ja terveellisiin ravintotottumuksiin. Osaavat ohjaajat suunnittelevat juuri oikeanlaisen ohjelman yksilöllisen hyvinvoinnin lisäämiseen.

Kisakeskus on myös suosittu leirikoulupaikka ja koulujen loma-aikoina on tarjolla monipuolisia liikuntakursseja. Kisakeskuksen lajilaarissa on useita kymmeniä liikuntalajeja niin omatoimiseen kokeiluun kuin yhdessä tekemiseenkin.

Urheiluopisto Kisakeskus järjestää myös liikunnan ammatillista koulutusta (LAT-ammattitutkinto), täydennyskoulutusta, sekä urheiluvalmennukseen ja terveysliikuntaan liittyvää toimintaa.

Tule nauttimaan luonnosta ja liikunnasta Kisakeskukseen.

Seuraa meitä somessa:

Facebook: @kisakeskus

Twitter: @kisakeskus

Instagram: @urheiluopisto_kisis

Web: www.kisakeskus.fi