Luksia

Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä järjestää jäsenkuntiensa puolesta ammatillista koulutusta ja kehittää työelämän osaamista.

Luksia tarjoaa ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille:
ammatillisia perustutkintoja, ammattitutkintoja, erikoisammattitutkintoja sekä ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta.

www.luksia.fi

Luksia – ammatillisen osaamisen kärjessä

Axxell

Axxell tarjoaa ammattikoulutusta nuorille ja aikuisille ja kansanopistokoulutusta yhdeksällä paikkakunnalla ympäri Suomea. Toimipisteet sijaitsevat Raaseporissa (Karjaa ja Tammisaari), Espoossa, Helsingissä, Turussa, Länsi-Turunmaalla (Parainen), Kemiössä, Pernajassa (Kuggom) sekä Kristiinankaupungissa (Lappväärti).

Uuden organisaation tavoitteena on turvata ruotsinkielinen toisen asteen koulutus ja varmistaa samalla vahva koulutustarjonta rannikkoseudulla muodostamalla aiempaa suurempia koulutusyksiköitä opetusministeriön suositusten mukaisesti.

Axxell on tällä hetkellä yksi suurimmista ruotsinkielistä ammatillista koulutusta tarjoavista oppilaitosorganisaatioista Suomessa. Axxellissa opiskelee noin 3700 opiskelijaa, joista noin 1300 nuorta.

www.axxell.fi

Full version

RAASEPORIN KAUPUNKI
Ystadinkatu 3, Tammisaari
PL 58
10611 Raasepori

Vaihde 019-289 2000

Faksi 019-289 2111

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.