Raseborgs stad söker en vikarie för hälsovårdscentralläkare för tiden 28.11.2017-31.12.2018.

Raseborg har sammanlagt tre hälsostationer; i Ekenäs, Karis och Pojo, av vilka Karis och Ekenäs har läkarmottagning. Vi erbjuder dig möjlighet att påverka på vilken hälsostation du vill arbeta. Våra läkare arbetar mångsidigt som hälsovårdscentralläkare, men du har möjlighet att påverka din arbetsbeskrivning. Vi har ett gott samarbete med Raseborgs sjukhus.

Behörighet och arbetserfarenhet
Vi söker en i Finland legitimerad läkare, som är intresserad av att arbeta mångsidigt som hälsovårdscentralläkare. Den läkare som vi söker har goda kunskaper i det ena och nöjaktiga kunskaper i det andra inhemska språket. Vi förväntar oss att du har social kompetens och initiativförmåga. Prövotiden är 6 månader.

Raseborgs stad söker en driftig och innovativ turistchef. Vi kan erbjuda Dig ett gott arbetsklimat, god samhörighet, självständigt arbete och utmanande arbetsuppgifter samt ett tacksamt geografiskt område att jobba för.

Ansvarsområden
Till dina arbetsuppgifter hör att utveckla besöksnäringarnas verksamhetsförutsättningar i Raseborg, utveckla stadens attraktion för turister och bygga upp ett starkt nätverk nationellt och internationellt till samarbetspartners och researrangörer. Du ingår i stadsutvecklingsavdelningens team och har huvudansvaret för turismfrågor. Du bidrar aktivt till ett nytänkande och till utvecklingsarbetet inom staden.

Raseborgs stad söker en avdelningsöverläkare för hälsovårdscentralens bäddavdelning.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är i Finland legitimerad läkare med specialisering. Erfarenhet av primärhälsovård och ledarskapserfarenhet räknas som merit. Du har utmärkta kunskaper i det ena och goda kunskaper i det andra inhemska språket. Vi förväntar oss att du har social kompetens, förmåga att ta eget ansvar och att du ser positivt på nytänkande och förändring.

Till arbetsbilden hör ansvaret för vården på bäddavdelningen samt handledning av yngre läkare på avdelningen. Även utvecklandet av effektiverad hemvård i samarbete med överläkaren för äldreomsorgen hör till arbetsbilden. Prövotiden är 6 månader.

Raseborgs stad söker en biträdande överläkare för den öppna hälso- och sjukvårdsmottagningen.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är i Finland legitimerad läkare med specialisering. Erfarenhet av primärhälsovård och ledarskapserfarenhet räknas som merit. Du har utmärkta kunskaper i det ena och goda kunskaper i det andra inhemska språket. Vi förväntar oss att du har social kompetens, förmåga att ta eget ansvar och att du ser positivt på nytänkande och förändring. Prövotiden är 6 månader.

Raseborgs stad söker en vikarie för sjukskötare/områdesansvarig till vård i hemmet (Pojo).
Vikariatet är för tiden 1.11.2017-31.3.2018.

Behörighetskrav: Registrerad sjukskötare, lämplig lederskapsskolning och erfarenhet av förmansjobb samt intresse för äldreomsorg och rehabilitering.
Språkkunskap: Goda kunskaper i det ena inhemska språket och nöjaktiga i det andra förutsätts.
Vi förväntar oss att du har social kompetens, förmåga att ta eget ansvar och att du ser positivt på nytänkande och förändring. Körkort krävs.

Like it? Share it!