Vi söker undervisningspersonal till finskspråkiga Karjaan yhteiskoulu:

  • 1 lektor i matematiska ämnen, från och med 1.8.2018
  • 1 specialklasslärare (åk 7), från och med 1.8.2018
  • 1 specialklasslärare (åk 9), från och med 1.8.2018

Tjänsten lediganslås att sökas senast 05.02.2018 kl. 16:00, ansökningarna inlämnas elektroniskt via careers.raasepori.fi. Där finns mera information om vad vi kan erbjuda samt om våra förväntningar av den sökande.
Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.

Vi söker undervisningspersonal till Ekenäs gymnasium:

  • 1 timlärare i psykologi och religion, för tiden 26.2.2018 – 4.6.2018

Tjänsten lediganslås att sökas senast 02.02.2018 kl. 16:00, ansökningarna inlämnas elektroniskt via careers.raseborg.fi. Där finns mera information om vad vi kan erbjuda samt om våra förväntningar av den sökande.
Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.

Raseborgs stad söker psykolog till vuxenteamet vid mentalvårdsenheten i Ekenäs fr.o.m. 1.4.2018.

Vuxenteamet består av tre psykologer, fyra specialsjukskötare, en socialarbetare och psykiater. Till mentalvårdsenheten hör även ett rehabiliteringscenter och ett barn- och ungdomsteam. Psykologen har nära samarbete med bland annat hälsovårdscentralen och specialsjukvården. Psykologarbetet är självständigt och mångsidigt.

Behörighetskrav: Legitimerad psykolog. Goda språkkunskaper i båda inhemska språken förutsätts. Vi förväntar oss att du har social kompetens och förmåga att ta eget ansvar.
Vid behov kan kostnadsfri busstransport erbjudas till och från Helsingfors.

Raseborgs stad söker en controller till ekonomiavdelningen i fortlöpande tjänsteförhållande. 

Vi kan erbjuda dig ett självständigt arbete och utmanande arbetsuppgifter inom staden.


Ansvarsområden:
Som controller är du enhetschef för ekonomiavdelningen och leder arbetet på avdelningen. Till ditt arbete hör uppgifter inom ramen för för budgetering, bokslut och rapportering. Du ansvarar för stadens interna kontroll innefattande implementering, processbeskrivningar, kontroll och rapportering. Du leder stadens controllerteam och tillsammans med teamet utvecklar du system och funktioner.


Kvalifikationer och erfarenhet:
Behörighetskrav för tjänsten är lämplig högre högskoleexamen, utmärkta kunskaper i det ena och goda kunskaper i det andra inhemska språket. Erfarenhet av kommunal förvaltning och förmansuppgifter räknas som merit. 


Personliga egenskaper:
Du är en person med god samarbetsförmåga, är flexibel och har goda sociala färdigheter. Du har förmåga att se helheter och är noggrann i ditt arbete.  

 

Övriga uppgifter:
Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.

Arbetet inleds enligt överenskommelse och placeringsstället är koncerntjänster/ekonomiavdelningen.

Lön enligt AKTA.

Prövotid 6 månader.


Kontaktuppgifter:
Om du har frågor är du välkommen att kontakta stadskamrer Thomas Karlsson, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller tfn 019 289 2070, stadssekreterare Thomas Flemmich, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller tfn 019 289 2100.

Ansökningarna inlämnas elektroniskt via careers.raseborg.fi
Ansökningstiden går ut 12.2.2018 kl. 15:00

Välkommen med din ansökan.

Raseborgs stad anställer en jurist i tidsbundet tjänsteförhållande fram till 30.6.2018 med möjlighet till eventuell förlängning. 

Vi kan erbjuda dig ett självständigt arbete och utmanande arbetsuppgifter som innefattar juridiskt stöd till stadens olika förvaltningar.

Like it? Share it!